Amnesia Collection

I 2010, var der ingen der regnede : The Dark Descent, for at være noget der ville for alvor slå igennem som et cult horror spil, og der er stor sandsynlighed for du ikke har hørt om det hvis du ikke ejede en PC på det tidspunkt til at spille på, men måske kun for at kunne de mest basale ting, og det er selv om det både var PlayStation 3 eller Xbox 360 Spillet udkom nemlig kun på PC, som mange andre spil gjorde på det tidspunkt. Men helt uventet, fik det svenske firma stor succes med spillet og udgav der efter en DLC som hed “Justine” og året efter en indirekte efterfølger til “Amnesia : The Dark Descent” som hed “Amnesia : A Machine for Pigs”,som var udviklet af skaberne af “Esther” og “Everybody´s Going to the Rapture”, denne fik dog ikke helt samme modtagelse som det sin forgænger men stadig en 70 ud af 100 på Metacritic.

Disse 3 spil er nu kommet til Playstation 4 i en samlet collection der er moderniseret til PlayStation 4 af Frictional Games selv, og det er sket fordi de har set hvordan stor succes deres nyeste horror spil “SOMA” havde på PlayStation 4.

Amnesia : The Dark Descent – Intro

Året er 1839, du befinder dig i det mægtige kejserlige Tyskland, også kaldt Preussen på daværende tidspunkt, karakteren du styre hedder David , en ung mand fra London, som på forunderligvis er endt i et slot som kaldes “Brennenburg Castle”. Han er uden nogen form for hukommelse og vågner derfor omtåget og prøverat finde sin vej ud af slottet, men det der måske først virkede så let, ender med at være mere besværlig end som så.

Slottet er nemlig en gammel ruin fra middelalderen, og være er det at David faktisk finder en besked han tilsynladende selv har skrevet, hvor i der står han har bevidst prøvet at fjerne sin egen hukommelse, og ikke nok med det så har han skrevet en lille notat om han må for alt i verden ikke forlade slottet før han har søgt ned i slottets kælder for at slå en Baron igen ved navn Alexander.

Slottet er mørkt dysterts, og selv om der er lys udefra via vinduer, er der stadig mørk de steder lyset ikke kan komme ind, og jo mere man er i mørket jo mere vil David miste forstanden, så i hans mission for at komme til kælderen vil han begynde at opleve halluciationer, og tegn på sindsyge er ved at være hans værste fjende og ikke omgivelserne, eneste der kan hjælpe ham med ikke at blive sindsyg er at sørge for at finde ting der kan lyse områder op, og derved undgå at blive mere og mere ukontrollerbar over for sine egne tvangstanker der dukker op i ny og næ  og må tvinge David til at bruge mere tid end det er nødvendigt.

Jo længere ned man kommer i kælderen jo mere finder man ud af sandheden, og finder ud af man skal lave en eliksir der kan hjælpe ham , da der er usynlige kræfter der spærre for hans videre færden mod kælderen i dette mægtige slot .. Det er kun Davids evne til at holde sig normal der kan afgøre om han vil være mental klar tila t udføre sin opgave … Dybet nærmere sig, kan du finde vejen inden det er for sent ?

Læs Amnesia : Justice på side 2.

Side 1 of 4Næste
god
  • Uhyggeligt
  • Psykologisk
  • Classic Horror
Dårlig
  • Små glitches hvor man risikere at ryge igennem vægge
7.8
Godt
Grafik - 7
Gameplay - 9
Holdbarhed - 7
Styring - 8
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.