ARK kommer med PlayStation VR support i starten af 2017

Tag en tur på ARK fortolkning af Jurassic Park

Da “” blev annonceret blev det med stor fokus på support, men som de fleste har opdaget som har , og “ : Survival Evolved”, så er det ikke muligt. – Dog er spillet som sådan hellere ikke gået i “gold” så at sige da det først forventes at gå i “Version 10” i midten af 2017, og selv om den seneste opdatering rettede masser af fejl og tilføjede 4K Support, så har der ikke været nogen nyheder om PlayStation VR.

Men nu er der kommet en god nyhed , den bliver dog ikke helt så spektakulært som man kunne håbe, men det er ihvertfald et stykke tættere på, og det er “ARK : Park”, hvor du som spiller vil komme tæt på dinosaurne og deres vante miljøer. Det giver dig mulighed for at tage en tur i den store park der ar anlagt med dinosaurs, ride en dinosaurs eller bare lege med dem. Eller du kan også bare bruge et kørertøj –

Det lyder jo ikke helt som noget nyt , men ikke desto mindre kan man næsten sige det er lidt som Jurassic Park, da det også var bygget over en park med fortidens kæmper, ej at sammenligne med “Robinson : The Journey”, som er lidt mere fremtidsagtigt.

Mens du er på disse udflugter i “ARK : Park”, vil de besøgende kunne deltage i “gen” samling af disse fantastiske skabninger.,som i bund og grund er DNA de skal indsamles.  Gennem crafting af ARK værktøjer, og våben, kan de besøgende indsamle Gene Cubes fra de mange dinosaurer og uddøde skabninger , herunder mere end 100 unikke arter.

Indsamling alle de ARK skabninger, kan dog være en udfordring på grund af de sære vaner nogen af dem har. Beslutsomme besøgende bliver nødt til at bruge en kombination af puzzle logik, handlefærdigheder, udforskning og omhyggelig brug af tilgængelige ressourcer til at gøre dyrene samarbejdsvillige

Hvis ud kan huske spillet “AFRIKA” til PlayStation 3, kunne man som en af de første spil umiddelbart bruge “Photomode” lang tid før det var muligt, og det bliver også tilfældet her, så du kan lave unikke billeder af de virkelighedstro dyr, og f.eks tage et “Dino-Selfie” hvem ved måske på det rigtige tidspunkt kan du få nærbillede af en Tyrannosaurus Rex mund så det ligner den æder dig, alt disse ting giver dig point som du kan bruge til at indløse til bedre udstyr. Så tag billeder af dine venner i usikre øjeblikke i multiplayer udflugter, eller brug din ARK Park selfie stick til at optage dine egne solo eventyr for bonuspoint.

ARK : Park er under udvikling som seperat spil af “Snail Games” og vil udkomme i Q1 af 2017.

Se Teaser Traileren for “ARK : Park” under her.

Da "ARK" blev annonceret blev det med stor fokus på PlayStation VR support, men som de fleste har opdaget som har PlayStation VR, og "ARK : Survival Evolved", så er det ikke muligt. - Dog er spillet som sådan hellere ikke gået i "gold" så at sige da det først forventes at gå i "Version 1.0" i midten
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.