Surgeon Similator : Experience Reality har fået vigtig opdateringer

Surgeon SImulator : Experience Reality som udkom under “PlayStation Experience 2016” har fået en opdatering som er ekstrem vigtig. – Som de fleste har opdaget var “Tracking” af ikke helt optimalt ( før den 21 December ) og faktisk samme grund har vi ventede med at lave en anmeldelse af spillet.

Denne opdatering har været ventet, da det blot har været Sony der har skulle godkende den, og det er den altså nu, blev den , den 22 December, og er nu klar til at blive hentet.

Ud over Tracking er forbedret og gjort en fornøjelse at spille er der også andre finjusteringer så nu kan du lege læge med stor præcision, så sæt igang.

Patchen bliver automatisk hentet hvis du har spillet installeret, ellers vil den være en del af spillet hvis du først henter spillet efter den 22 December.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.