6 milloner solgte PS4 i december måned.

Uncharted har solgt 8.4 Millioner Eksemplar

Black Friday i USA, og Julen gjorde at der i december måned blev solgt over 6 millioner , og det er en rekord salg for en maskine der har været på markede så længe som efterhånden har været. det betyder at frem til 1 Januar 2017, har solgt over 53 millioner eksemplar.

Dette er ikke bare en milepæl det er også en rekord, fordi sammen med PlayStation 4 er salget af : A Thiefs End også nået rekord højder med salg på over 8.4 millioner. Dette må siges at være noget helt unikt, specielt med tanke på om Uncharted KUN udkommer på PlayStation 4, det svare til næsten 1 ud af 7 PlayStation ejere har .

Og generelt set blev der i samme periode som der blev solgt 6 millioner PlayStation 4, solgt over 50 millioner spil, på tværs af retail og digital salg. Så det har været en god afslutning på året for PlayStation 4, og det kan skyldes både ´s udgivelse men ikke mindst ´s udgivelse.

Andrew House som er President for Sony Intertainment Network siger følgende.

Vi er utrolig stolte og glade for den support vi har fået igennem hele “julemåneden” , og det er både fra udviklere til fans af vores produkter, og vi sigter forsat på at åbne for en ny bred portfolio af nye spille oplevelser i det nye år, og der er meget i vente.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.