Dirt Rally får VR udvidelse – Mulighed for at spille hele spillet med PlayStation VR

Dirt Rally bliver en Virtuel oplevelse.

er om nogen Rally spil “kongen af Rally spil” og et af de mest realistiske på markedet og har været det en del tid. – Og nu tar de det et skridt videre med en ny standalone add-on , som gør du kan spille i fuld VR mode.

Dirt Rally er om nogen Rally spil "kongen af Rally spil" og et af de mest realistiske på markedet og har været det en del tid. - Og nu tar de det et skridt videre med en ny standalone add-on , som gør du kan spille i fuld VR mode. Der vil samtidigt komme en ny co-driver mode hvor personen der sidder

Der vil samtidigt komme en ny co-driver mode hvor personen der sidder og spiller det sammen med dig i kan sidde og få “co-driver” rollen og derfor sidde og navigere dig rundt på banen, så de vil kunne se kortet anderledes på skærmen end du kan se og derfor vil det hele virke mere realistisk.

Add-On pakken vil koste omkring 150 kroner når den udkommer inden for et par uger, der vil samtidigt komme en “rabat” på at købe hele spillet hvis man ikke har spillet.allerede.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.