Youtube med VR funktion , kan meget vel komme som en funktion i Firmware 4.5 og derfor en del af 4.5 betaen ?

YouTube VR til PlayStation VR

Hvis man fulgte med i medier rundt om i verden,på nettet, inklusiv diverse sites i Danmark ville ejere have læst at der VAR udgivet en opdatering til , som eneste punkt var at tilføje deres 360 Reality Reality section og derved kunne afspille videoer med PlayStation VR headsettet. Men mens vi havde opfangede nyheden, testede vi det af, men ingen opdatering, og ingen officiel udmeldelse da det ville være noget Sony højst sandsynligt ville annoncere på deres egen blog, for at fremhæve PlayStation VR. Det var så en and, desværre , kan man sige, og vi valgte ikke at poste noget om det – Dels fordi hverken vores YouTube App vi har hentede fra US storen, og hellere ikke EU storen havde nogen 109 opdatering, og det er selv om der er mange sider der skrev om det, og i bund og grund var samme nyhed og kilde de havde brugt, men ingen kunne bekræfte noget ud over det de havde læst.

Problemet var bare, der var kun 3 personer på reddit, der kunne komme med noget brugbart bevis via screenshots, hvor man kunne se der stod – “Added PlayStation VR Support”. Men om det var et fake, eller ej, vides ikke, men faktum er ingen mennesker nåede at få fat i den selv om man faktisk har autoopdatering på osv – Så hvad nu ?? –  Blev den trukket tilbage pga fejl i kvaliteten , eller var det en der havde trykket på den grønne knap for at “push” opdatere uden det var planen eller hvad var ideen med det.eller var det bare fake, det vides ikke.

Men nu kan man forstille sig, at PlayStation VR med firmware 4.50 , måske vil have en form for YouTube integreret med visning af VR videoer. Det kan være som spillere og andre uploader i VR / 4K format.

Nu har Sony for et par dage siden offentliggjort en beta “Sign-up”  til 4.50 firmwaren til PS4 uden at komme med konkrete ting den vil indeholde, som de normalt gør. Derfor kunne det være et oplagt gæt på at måske vil netop det at se YouTube via VR måske er en del af updaten via en YouTube App der så kun kan hentes til 4.50 som man har set før med andre ting tidligere, f.eks Grupper, Fælleskaber osv ,  og derfor kunne det tænkes YouTube bliver “integreret” i firmwaren , når det kommer til afspilning af VR delen, og måske tilmed optagelse af VR så streams kan gå hen og blive mere “virtuelle” end tidligere.

Der er dog indtil videre mange andre alternativer man kan hente blandt andet på US PlayStation Storen, som Jaunt, og Lttlestar VR begge som giver dig virtuelle oplevelser fra historier og programmer fra blandt andet Animal Planet HD og Discovery Channel

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.