Sniper Elite 4 vil understøtte PlayStation 4 Pro fuldt ud.

Spil Sniper Elite i 4K

Når udkommer, vil man ikke kun få en episk rejse til det facitiske italien, men man vil også kunne opleve det hele i 4K, hvis man har .Og da er det mest ambitiøse spil til dato for , og et spil de har et mål om skal være deres bedste spil til dato, har de derfor også gjort meget ud af at denne oplevelse ikke kun kommer via historien men også via det graffiske.

Chris Kingsley, som er med stifter af af Rebellion siger følgende.

“Vi har arbejdet utrolig hårdt på at Sniper Elite 4 bliver det bedste og største spil vi nogensinde har lavet, og derfor vil vi også give brugeren af produktet en oplevelse uden lige, hvis de har PlayStation 4 Pro, det betyder at vi kan trække lidt flere ting ud af ærmet, så vores fans kan få den bedste sniper spil oplevelse uden lige”

Følgende ting vil blive forbedret på PlayStation 4 Pro

  • Enhanced frame rate
  • Increased draw distances
  • Increased geometry level of detail
  • Improved lighting and shadows fidelity
  • Increased image quality of reflections
  • Faster loading times

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Sniper Eltie universet er Sniper Elite 4 måske en god måde at starte på , specielt hvis du har en PlayStation 4 Pro, vil du vide mere om Sniper Elite 4, kan du se deres nylig udgivet “Sniper Elite 4 – 101 Trailer” under her.

Når Sniper Elite 4 udkommer, vil man ikke kun få en episk rejse til det facitiske italien, men man vil også kunne opleve det hele i 4K, hvis man har PlayStation 4 Pro.Og da Sniper Elite 4 er det mest ambitiøse spil til dato for Rebellion, og et spil de har et mål om skal være deres bedste spil til d

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.