Mere info

Crash Bandicoot – N´Sane Triology udkommer 30 Juni til PS4

Crash vender tilbage til PlayStation 4

Vi har alle ventet på det, og vi har alle vidst det ville ske før eller siden pga efterspørgelsen på det har været stort, men nu er det sikkert og vidst Activison udkommer med den 30 Juni 2017, med 3 af de bedste Crash spil – Crash Bandicoot™, Crash Bandicoot™ 2: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot™: Warped. 

Allerede da Uncharted 4 udkom, var der små teasere til spillet da man som Drakes spillede netop Crash Bandicoot, og det er til trods for at ikke har rettighederne til spillet mere, men der har været en grund til det netop blev vist som “easter egg”

Spillet vil udkomme i FULD HD, optimeret til blandt andet , men da det er en remastered udgave så vil man ikke føle sig snydt på en “almindelig” PlayStation 4 udgave, forskellen vil være minimal.

Se annoncerings trailerne for spillet her.

Vi har alle ventet på det, og vi har alle vidst det ville ske før eller siden pga efterspørgelsen på det har været stort, men nu er det sikkert og vidst Activison udkommer med Crash Bandicoot den 30 Juni 2017, med 3 af de bedste Crash spil - Crash Bandicoot™, Crash Bandicoot™ 2: Cortex Strikes Back
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.