Gravel annonceret – Nyt IP spil med uendelige muligheder i en stor Open World

#stealtheshow

Milestone er fantasiske til at levere motorspil, et af det mest kendte er nok MXGP og RIDE som er nogen af de seneste motorcykel spil de har leveret, men de har også stået bag Sebastian Loeb Rally spillet, samt andre bilspil. Denne gang er det et nyt IP fra Milestone, der giver dig mulighed for at kører i en stor åben verden, med alt fra Paris-Dakar Rally til store åben områder hvor eneste mål er at vinde, uden checkpoints men bare finde den hurtigste vej.

Spillet vil kører på den nye engine Ü” og vil give uendelige muligheder , som ikke er set før.

Spillet vil være centreret omkring GRAVEL CHANNEL, som præsenterer OFFROAD MASTERS format, et årligt tv-program, der vil ledsage spilleren på vej til berømmelse og rigdom. Gennem udfordringer og begivenheder, der er dedikeret til hver eneste af de in-game discipliner, og køren skal kvalificere sig til “The Final League”og udfordre mesteren fra den forrige udgave, og forsøge at blive kronet som den nye OFFROAD MASTER. Ruten vil blive fyldt med mere og mere vanskelige udfordringer, men også med disciplin specialister, Real Masters, der vil sætte selv de mest erfarne spillere på prøve.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.