PlayStation VR har fået ny opdatering til 2.50

Da Firmware 450 til i sidste uge , kom der samtidigt en til PlayStation som hed 2.40, denne opdatering gjorde det muligt at afspille blu-ray film i 3D i stereoskopisk tilstand, men problemet med denne opdatering var der tilsynladende var en fejl så det gjorde folk svimmel hos nogen hvis de ikke lukkede venstre øje, dette er nu fiksede i en 2.50 Opdatering.

Det anbefales at installere denne, eller ret og sagt det er et krav, ellers slukker dit headset bare efter 10-15 sekunder.

Der er 2 måder at opdatere dit headset på, enten ved at starte det og starte et , eller ved at gå ind i “Indstillinger” og “Enheder” og vælge “PlayStation VR” og her efter vælge “PlayStation VR-Enhedens Software” og tryk på “Opdater”. Det er en god ide at justere sporingslys, og “Øje-til-Øje” igen efter denne opdatering.

Husk stadig den optimale afstand mellem kamera og headset er 1.5 til 2 Meter, alt under der vil skabe problemer med “Området” du spiller i , give sløring på billedet og dårlig reaktion via controllers.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.