The Incredible Adventures of Van Helsing Review

Kender man historien om , så ved man også at han ikke er hvem som helst. Han dukkede op som en karakter Bram Stokers bog om Dracula i 100 , og var personen der som den eneste havde mod nok til at stå op imod Grev Dracula, hvor han sammen med en lille gruppe, jagtede Grev Dracula ud af sit skjul, problemet var bare han var ikke til at slå ihjel og måtte gøres med omhu pga hans overlevelses evne.

Selv om Van Helsing ellers ( Abraham Van Helsing ) er en af de mindre kendte “helte” så er han stadig stor nok at blive filmatiseret, der er kommet både film og spil hvor hans rolle er blevet brugt til andet end bare at jage Dracula, men generelt de mørke kræfter.

Sidst vi så Van Helsing på PlayStation var helt tilbage på PlayStation 2, og siden har der umiddelbart kommet titler til PC siden, men det er første gang at Playstation i snart 10 år får selskab af Van Helsing igen. Denne gang i “The Incredible Adventures of Van Helsing, Som udkom på PC i 2013 – denne version indeholder blot alle de udvidelser der har været kommet til spillet siden den første PC version udkom.

Selve Van Helsing spillet er byggede op omkring “RPG” systemet og du kan vælge mellem 3 klasser fra starten af ( på PC var dette ikke muligt før diverse ) – Og det er de typiske roller som , kriger, jæger og troldmand. Du skal så sammen med din “Ghost Companion” rende rundt i en stor verden som du ser “Top Down” lidt som man ser i spil som . Og , egentlig kan det afsløres allerede nu der er taget mange elementer fra Diablo spillene, eller andre af denne type.

Du kan sammen med op til 3 andre personer, offline / online spille og kæmpe mod de mørke kræfter og kæmpe dig igennem diverse fjenders terrotorier , som er alt fra mennesker, men også diverse monster, og det er ikke let i starten, men jo mere man samarbejder des bedre er det, spillet er forholdsvis svært at komme i gang med som mange andre af denne type spil. – Det skyldes naturligvis det omfattende “RPG” system så du skal gøre dig bedre og samle masser af loot op, og selvfølgelig sørge for at kæmpe hvor du ved du kan vinde, men undgå steder du ikke er høj nok i lvl , eller har godt nok udstyr.

Spillet er optimeret til PlayStation 4K og vil kunne spilles i 4K “Native” og derfor vil det måske give en bedre oplevelse end det kunne på PC , hvis man har prøvet det på sådan en. Styringen kan være tricky og den er måske ikke helt så venlig som man ellers har set Diablo III blev, som føles naturlig fra dag 1, det er dog spørgsmål om små ting man blot skal vende sig til.

Er du glad for RPG spil, eller det mørke, eller bare vil prøve noget anderledes, kan dette spil stærkt anbefales, dog skal man være opmærksom på er du ikke den tålmodige type, kan det godt tage nogen timer før du faktisk føler du får noget ud af dine anstrengelser når det kommer til at få loot og andre ting.

Spillet er udgivet af , som har deres debut på PlayStation 4, og faktisk er de igang med flere spil til PlayStation 4, blandt andet Warhammer 40:000 , så det er ikke bare et lille Ungarnsk firma, men et forholdsvis stort et der har eksisteret siden 2005. Selv om de har lavet spillet til Xbox også er denne version en direkte af PC versionen, og derfor ikke bare en decideret “Porteret” udgave.

Spillet kan købes på PlayStationstoren for knap 150 kroner , så det er altså ikke en herregård , og som nævnt tidligere er der både couch-coop, men også online co-op , så det er ikke et spil der vil vælte budgettet, men om ikke andet har man et spil der vil give dig mange 100 timers for at kører igennem, specielt hvis du er trofæ jægere fordi spillet har også Platinum Trofæ.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.