Van Helsing er landet på Playstation 4 – Vi har anmeldt det.

Dracula Jægere i ægte diablo stil.

Hvis du er Dracula fan, eller bare fan af at slå vampyrer ihjel, så er det her måske sagen – Vi har taget et kig på det nye “The Incredible Adventure of – Complete Edition” som har samlet alle udvidelserne der er kommet på PC siden udgivelsen, og endda giver dig nogen fordele som at kunne vælge 3 forskellige karaktere fra starten af.

Er du Diablo III fan, burde dette spil måske også være noget for dig, da det på mange måder minder om Diablo III, spillet har både lokalt co-op og Online Co-op med op til 3 spillere, og koster ikke mere end 2 Pizzaer og 1 Cola, men underholdning holder langt længere end de 2 pizzaer gør.

Og ikke mindst så er spillet optimeret til maskinen med “født” 4K opløsning, så det giver lige lidt mere for dem der ejer en PS4 Pro

Læs anmeldelsen af Van Helsing her – Hvis du selv har spillet det, og mener vores karakter er forkert, kan du jo selv komme med en anmeldelse af spillet i vores “Bruger Anmeldelse” som alle spil har som funktion ( Kræver dog en bruger )

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.