Tethered til PlayStation VR kan nu spilles uden VR, men med 4K og 60 FPS på PlayStation 4 Pro

4K Native og 60 FPS uden PlayStation VR

udkom med deres Debut titel til PlayStation VR Ó et spil vi selv fik testede af og anmeldt ( læs : Tethered Review ) og var en af de bedste PlayStation VR oplevelser for undertegnede personligt ud over Robinson. Spillet giver så meget og giver en mulighed for at lege gud  og hjælpe de små “Guardians”.

Men ud over at de konstant gjort spillet meget bedre og mere brugervenligt og udgivet blandt andet en så du kunne få endnu mere “føling” af spillet med PlayStation implentering har de nu også valgt at udgive en patch så folk der ikke har PlayStation VR kan få mulighed for at spille spillet – Dog skal det siges oplevelsen kan ikke sammenlignes , men er en god måde måske at hvile øjnene lidt fra VR hvis det gør dig træt.

Se videoen med en “Lets Play” uden VR som Secret Sorcery har udgivet og fortæller om hvad man kan forvente i spillet uden VR

Se Lets Play uden VR

Har du lyst til at opleve spillet i “Native 4K” med 60 FPS på din PlayStation 4 Pro er det også en grund til at skulle investere i det , da det er en af de opdateringer spillet samtidigt kommer med. ( se 4K uden VR i traileren i bunden af nyheden )

Spillet er generelt ret hygsomt, flot, og så er det også børnevenligt.

Så har du ikke PlayStation VR, eller blot har spillet i VR,  men gerne vil spille det med venner i sofaen så i kan give hinanden input, er det værd at prøve at få fingre i.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.