PaRappa the Rapper

PaRappa the Rapper, var måske en af de første spil hvor man første gang stiftede bekendtskab med at trykke og ens figur så lavede nogen trick efter et “kontrol” skema som viste hvad man trykkede, og trykkede man korrekt så gav det flere point og større rating for den pågældende bane.

Spillet var ekstremt populært da det oprindeligt kom til PlayStation 2 helt tilbage i 1996, og blev på daværende tidspunkt kaldt nyskabende for spil genren og fik genren “Rytme baseret Videospil”

Spillet omhandler PaRappa som er en hund.reng der ikke har de største talenter, indtil han finder ud af hvis han kunne noget specielt kunne det være han kunne score de lækre piger, men samtidigt kunne han måske også slås mod de lidt større drenge der konstant grinte af ham og gjorde grin med ham. I løbet af spillet vil han lærer diverse trin fra 6 forskellige “lærer” som lærer ham at rappe , og samtidigt lærer ham at bruge musikken til at lærer at slås eller reagere hurtigere og lidt smartere på ting omkring ham. – Konceptet ses første gang med Karate Kid med Daniel-San, lærer diverse karate tricks ved at gøre rent hos Mr. Miyagi, med blandt andet den klassiske scene med “Wax On , Wax Off”

Spillet er en remastered udgave af det originale spil, det vil sige alle du aktivt spiller i er moderniseret til , mens cut-scenerne mellem banerne ( ialt 6 stykker ) er de samme som man så på PlayStation 2, men det gør også spillet holder sit klassiske element fra de originale dage hvor spillet var stort.

Nå man er igang med at “lærer” sine tricks skal man prøve at gøre præcis som din lærer synger, og jo længere i spillet du kommer, jo svære og mere indviklet bliver kombinationerne , lidt som hvis man spiller f.eks Guitar Hero spillene,jo svære nummeret er jo hurtigere og flere knapper skal man trykke på, dog kan man opleve at selv om du trykker direkte på “knapperne” som din bar viser du skal trykke løbende, så skal du ikke tro du rammer korrekt. Det kan være en utrolig frustrerende omgang når du kommer længere i spillet, dels fordi det går stærkt og dels fordi du konstant skal holde fokus på din timing.

PaRappa The Rapper™ Remastered_20170324204408

Spillet er utroligt sjovt , og et spil for hele familien, når du “trykker” din vej igennem historien for at få lært diverse tricks, og du vil opleve at skulle spille nogen baner om hvis du ikke får en god nok karakter, og det er så her frustrations momentet kommer ind, så hold fokus og du vil vinde, taber du fokus , må du begynde forfra.

Samlet konklusion, er selv om spillet er forholdsvis gammelt, så kan gamle som nye spillere sagtens tage en tørn med Rapappa på og hans crew og vinde sin udkårnes hjerte, du har ihvertfald et klassisk spil der aldrig går af mode uanset hvordan man vender og drejer det, og det er nok også derfor har valgt at genudgive spillet til PlayStation 4.

god
  • Spillet er hygsomt, og for hele familien
  • God Klassisker
Dårlig
  • Timingen kan frustrere en.
7
Godt
Gameplay - 7
Styring - 7
Musik - 7
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.