Red Dead Redemption 2 udskudt til foråret 2018

Da  endelig blev annonceret til at komme, og sat til at udkomme i efteråret 2017 var der mange mennesker der var glade, inklusiv mig selv. Men selv om der har været få ting omkring spillet, som kan betyde flere ting, så er det lille spinkle håb om at spil alligevel skulle udkomme til tiden, nu helt forsvundet.

har annonceret at spillet umiddelbart er udskudt til foråret 2018, men helt hvornår vides endnu ikke, men ikke desto mindre så er det ærgeligt at netop denne titel bliver udskudt yderligere. Men kender man Rockstar og deres perfektionisme omkring udgivelse af spil, så er det måske bedre de rykker det frem for at udgive et spil der skal patches som man ser andre store udgivere gør.

Se eller gense den lille “Teaser” trailer de udgav da de annoncerede spillet under her.

Video Thumbnail

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.