Mere info

Hver 50. PlayStation 4 ejere har et PlayStation VR headset

har solgt over 1 million PlayStation på verdensplan, det vil sige 1 ud af 50 PlayStation 4 har et , og med en pris der svare til PlayStation 4 Pro gennemsnit, så er det faktisk en stor andel , og Sony har vel og mærket hele tiden haft fordelen at de havde en stor kunde database.

Det kan måske betyde at #9DaysOfPlay som Sony starter med den 9 Juni, og kører 9 dage hen over , og her har de annonceret at de vil komme med fysiske ting også hvor der blandt andet nævnes PlayStation VR + VR Worlds, men det er stadig ikke nogen udtalelser om dette også gælder i Danmark. Men ihvertfald så er der en grund til at investere i PlayStation VR

Atsushi Morita som er president for Sony Interactive Entertainment siger :

“Jeg tror VR teknologien er den største innovative opfindelse siden opfindelsen af TV, VR tillader os at rejse til jordens utallige smukke landskaber, eller ude i rummet , blot ved at sidde i stuen, det er som en tidslomme eller dør til “anywhere”

Sammenligner vi med deres “konkurrent” så koster HTC Vive næsten 1500- Kr  mere, og Octolus Rift 3000,- Kr mere.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.