PlayStation Days of Sale – Starter fra den 9 og så 9 dage frem fysiske og digitale tilbud, blandt andet PSVR

Fra den 9 Juni vil Sony PlayStation komme med en masse tilbud under E3, og nogen af de ting der kan være relevant er de fysiske tilbud, dog er der ikke helt sikkerhed omkring de fysiske endnu, om de også gælder i Danmark, men ihvertfald vil der under E3 komme tilbud der kun gælder 1 dag af gangen, det kan f.eks eks være + 1 VR spil eller andet, men også en masse ting på PlayStation Gear Shoppen vil være på tilbud, så de kan få ryddet op i deres Merchandise afdeling.

Iøvrigt kan det anbefales at kigge på den , personligt har jeg selv fået fingrene i en 20 års jubilæums jakke til 600 kroner sidste år, og de kan kun købes originalt hos PlayStation Gear Storen.

Det være tidspunktet man lige skal spare pengene på , fordi der VIL komme PlayStation 12 mdrs abbonnement på tilbud, og hvi det er som sidste gang vil man kunne få et år til 300 kroner på storen, og hvis man vil være sikker kan man jo købe 2 på engang , så har man sparet en del penge.

Her er hvad man kan forvente er på tilbud ( med forbehold da der endnu ikke er oplyst om tilbudene gælder i Danmark og hvilken forretninger , men man kan forstille sig Gamestop er den forretning hvor det er )

  • Standard PS4 konsol
  • PS4 Pro og Horizon Zero Dawn ( Er allerede tilbud mange steder )
  • PlayStation VR and PS VR Worlds
  • PlayStation Plus 12 måneder
  • DUALSHOCK 4 wireless controllers i forskellige farver
  • Audio headsets
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.