Nyt spil fra Rebellion som hedder Strange Brigade er annonceret

er kendt for deres shooters, specielt Sniper Elite serien som er deres helt store varemærke, kommer nu med et spil der hedder “ Spillet tar mange af de lækre ting man så i Zombie Army Triologien. Spillet sender dig tilbage til 1930erne, og Storbritannien ejer stadig en hel masse kolonier rundt om i verden.

Dog er mange af disse kolonier blevet lidt mere unaturlige , og derfor bliver Strange Brigade sendt til dem for at kæmpe mod horder af mystiske fjender som er alt fra mummier, til Zombier og hvad man ellers kan forvente i dette spil hvor man kan være op til 4 spillere sammen, det hele drejer sig om at nedkæmpe fjenden på en komisk men også ret blodig måde.

Se afsløringstraileren under her.

Video ThumbnailRebellion er kendt for deres shooters, specielt Sniper Elite serien som er deres helt store varemærke, kommer nu med et spil der hedder "Strange Brigade". Spillet tar mange af de lækre ting man så i Zombie Army Triologien. Spillet sender dig tilbage til 1930erne, og Storbritannien ejer stadig en hel
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.