Doom VFR udkommer til PlayStation VR

er i forvejen et meget hektisk og hurtigt FPS spil, og til tider ret klamt men ikke desto mindre ret flot at se på når man spiller det, og detaljeret. Men nu har iDSoftware taget skridtet og brygget det til en oplevelse som udkommer senere i år, dog er der ikke nogen konkret dato ud over det er i 2017, men måske kan vi være heldig at det allerede kommer i aften efter PlayStation konferencen ( starter kl 3 natten til tirsdag )

DOOM eventyr som vil sætte dig mit in i blodbadet. – Udviklet af , studiet, der var pioner for første-person shooter genren og moderne VR, kommer nu med “DOOM: VFR”, som er et tempo fyldt men brutalt gameplay. Det er for fans af serien, som samtidigt elsker at leve sig ind i den virtuelle del af et spil.

Fordyb dig i UAC faciliteten på Mars og dybet af helvede, dine færdigheder bliver sat på prøve gennem intens kamp og udfordrende puzzle-løsninger. Spil som en cybernetisk overlevende, der er aktiveret af UAC at bekæmpe dæmon invasionen, opretholde orden og forhindre katastrofale fejl på Mars facilitet. Lægge affald til en hær af dæmoniske fjender som du udforske og interagere med DOOM aparte verden fra en helt nyt perspektiv.

Video ThumbnailDoom VR gameplay
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.