Nyt IP fra BioWare blev vist frem på Xbox konferencen

Da spillet først blev vist frem hos EA i nat hos EA play, og siden hen i den netop overstået messe tænkte man øv, så fik de da ihvertfald 1 eksklusiv titel, som man gerne ville have fingre i. Men nu er det så blevet rettet op på misforståelsen, det udkommer til , og selv om Xbox har lavet nogen aftaler omkring spillet, så skal vi på PlayStation ikke gå glip af noget, og slet ikke de personer der vil have , som vil kunne få lige så meget ud af spillet som Xbox spillerne hvis vi udelukker eksklusive DLC.

Anthem er et  fælles- action-RPG, hvor spillerne kan komme dybt ind i et kæmpe mæssigt landskab med fantastiske teknologier og glemte skatte. Dette er en verden, hvor frilansere bliver opfordret til at besejre vilde dyr, hensynsløse marauders og kræfter, der udformer sig for at erobre menneskeheden.

Se den første af spillet her, som dog er fra Xbox der blev spillet på i nattens pressekonference.

Anthem - Gameplay Trailer
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.