Spiderman får udgivelse i foråret 2018 – Se nye E3 Trailer

har været længe undervejs, og egentlig er der nok ikke mange som sådan der har tænkt over det, men spillet er jo et playstation eksklusiv spil, og det har også  betydet at imsomniac har haft kunne arbejde længere tid på det end man normalt ville tro et spil som dette ville få.

Men Sony og har haft et utrolig godt samarbejde igennem tiden, og derfor er de også begge enige om at får man tiden, så vil man også få en masse glade kunder. Og det er tit fordelen ved eksklusive spil, udviklere / distributører er begge enige om at det skal gøres ordentlig, da man ikke får en ny chance.

Til E3 var det uden tvivl en af Sony PlayStations store titler at vise frem på deres presse konference, og det har da også fået en del nomineringer til E3 2017 Award showet, og det kan man også godt forstå ihvertfald hvis man ser på den seneste gameplay video.

Spillet er sat til at udkomme i starten af 2018

Se E3 Gameplay Traileren her.

Video ThumbnailGameplay fra
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.