The Elder Scrolls : Skyrim VR kan forudbestilles på PlayStation Store – men bliver fuld pris ..

Havde man et lille spinkel håb om at : blev lidt billigere hvis man havde Remaster udgaven af spillet, men da det ikke bare er en opgradering som vil kunne installeres via f.eks en kæmpe VR Upgrade, så vil spillet ikke blot være det. Spillet vil ligesom Driveclub VR og Driveclub, teknisk set være 2 forskellige spil, selv om det er de helt samme spil , ud over den ene kun kan spilles og startes op med

Skyrim VR , vil være det samme, og faktisk kan man allerede nu forudbestille spillet på PlayStation Storen til 549,- og selv om man måske ikke før har været til Skyrim spil serien, kan det være det giver dig lysten nu, bare tænk på hvor mange timer det spil har givet folk rundt om i verden, kender folk der har brugt 300 timer i det, og det er meget for et offline spil, så mangler du et spil til PlayStation VR, som kan give dig flere måneders VR aktivitet, så vil dette spil helt klart være en mulighed.

Spillet blev iøvrigt også annonceret under E3, sammen med Fallout 4 VR, dog vil dette desvære kun komme til HTC Vive, og er vidst ikke planen at det skal ende på PlayStation VR., du kan tjekke linket til Coolshop vi har i højre side så kan du sikkert finde det billigere.

Dog skal det siges du faktisk får Dawnguard, Hearthfire, og Dragonborn. Dragons, med i VR udgaven, det vil sige du får alle DLC pakker i , og du er derfor klar til det fulde Skyrim Eventyr.

Video Thumbnail2017/06/19
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

2 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.