Wolfenstein II – Mød Liesel – Trailer

Video ThumbnailWolfenstein II er fuld af en masse ting fra en parallel verden fra hvis Tyskland havde vundet 2 verdenskrig. Som en del af verdensopbygningen i The New Colossus samarbejdede Bethesda Softworks med MachineGames for at producere en serie af videoer, der fremviser den type tv-programmer, du vil finde i
Som en del af verdensopbygningen i The New Colossus samarbejdede Bethesda Softworks med MachineGames for at producere en serie af videoer, der fremviser den type tv-programmer, du vil finde i Wolfensteins version af USA. Disse videoer - hvoraf mange er "bygget" på populære tv-shows fra 50'erne og 60'erne - vises i mindre uddrag i hele spillet. Vi frigiver de fulde versioner af disse videoer i løbet af de næste par måneder for at give dig en smag af, hvad der kunne ske, hvis nazisterne faktisk vandt krigen og begyndte at sprede deres propaganda gennem popkultur.

er fuld af en masse ting fra en parallel verden fra hvis Tyskland havde vundet 2 verdenskrig.

Som en del af verdensopbygningen i The New Colossus samarbejdede Softworks med MachineGames for at producere en serie af videoer, der fremviser den type tv-programmer, du vil finde i Wolfensteins version af USA. Disse videoer – hvoraf mange er “bygget” på populære tv-shows fra 50’erne og 60’erne – vises i mindre uddrag i hele spillet. Vi frigiver de fulde versioner af disse videoer i løbet af de næste par måneder for at give dig en smag af, hvad der kunne ske, hvis nazisterne faktisk vandt krigen og begyndte at sprede deres propaganda gennem popkultur.

En af programmerne hedder “Liesel” som handler om Peggy, og hendes “Panzerhound”, da de står over for eventyr i et lille landbrugs samfund i de amerikanske territorier, der genopbygges efter mange års undertrykkelse af kapitalistiske parasitter. Når nogen er fanget i et brændende hus eller bliver røvet af runaway häftlings – tilbageholdte – ved Peggy, at Liesel vil høre hendes fløjte og komme til undsætning. Peggy og Liesel vil for altid være venner loyale over for Fædrelandet og vores elskede Führer, må han regere for evigt. Du vil grine,græde, sukke og beundre karakterne. Gå ikke glip af Staffel 8 af Liesel’s utrolige eventyr – Panzerhunden med en guldmotor!

Men hvorfor tv-shows? Fordi det ikke er bare nazistiske soldater, at BJ og den voksende modstandsbevægelse skal stå over for. Undertrykkelse handler også om at undergrave de grundlæggende principper for frihed.

“Nazisterne ønsker at gøre deres regel velsmagende over for den amerikanske tankegang, så de langsomt opkalder undertrykkelsen, indtil det er for sent for enhver form for modstand,”

siger Creative Director Jens Matthies, og forsætter.

“Der er mange, mange trin til dette. Amerika er allerede formelt en del af Tyskland, men de vil også kulturelt gøre det til en del af Tyskland. De vil skifte sproget til tysk og undergrave alle de amerikanske symboler. Alle disse ting er gjort for at dæmonisere det frie Amerika og forherlige den nazistiske ideologi og den tyske kultur. “

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.