GUIDE : Sådan får du adgang til PS Now allerede nu.

Sådan kommer du til at få adgang til PS Now, med dit danske VISA / Mastercard.

Først laver du en konto til “UK” eller “United Kingdom” da det er en af de 3 steder i europa der har fået adgang til betaen sidste år inden de bliver rullet ud i andre EU lande.

( Muligvis den 17 august hvor servicen stopper på PS3 og PS Vita, vil det blive muligt at få en dansk udgave ) , men indtil videre kan denne løsning bruges, som virker på PC og umiddelbart også på din PS4, det er dog spørgsmålet hvis du sidder bag NAT 3 så vil det ikke virke, så må du bruge din PC.

Minimum Specs Anbefalet Specs
Windows 7 (SP 1), 81 or 10 Windows 7 (SP 1), 8.1 or 10
Core i3 2.0 GHz 3.5 GHz Intel Core i3 eller 3.8 GHz AMD A10 eller hurtiegere
300 MB frit harddisk 300 MB fri harddisk
2 GB RAM 2 GB eller flere RAM
Sound card; USB port Sound card; USB port

 

  1. Først går du ind på http://account.sonyentertainmentnetwork.com
  2. Opretter en konto og husker og vælge “United Kingdom” , og til formålet anbefales det at lave en ny email evt hos gmail.com
  3. Opretter med korrekte Navn som du virkelig hedder ( VIGTIGT!! ) – Samt RIGTIGE fødselsdags info osv.
  4. Når det er gjort, få du en bekræftelses mail, som du godkender.
  5. Når de er sket går du ind på den ENGELSKE udgave af PlayStation.com du kan vælge det på PlayStation.com forsiden , helt i bunden , eller vælge at logge ind med den nye konto, har du udfyldt det korrekt, så skulle du meget gerne komme ind på den engelske udgaves side.
  6. Her efter bruger du linket her : https://www.playstation.com/en-gb/explore/playstation-now/ps-now-on-pc/ bemærk der står “en-gb” det skal der gøre.
  7. Vælg og Download PS Now klienten på din PC og installere den.
  8. Skriv dig op via “Sign In” og log ind med din nyoprettede UK konto, jher efter udfylder du adresse som kan være et hotel eller noget i London , samt rigtige post nummer for det.
  9. I “Cardholders Name” udfylder du dit rigtige navn, som der står på kortet og som matcher det du oprettede kontoen med, matcher det ikke bliver du ikke godkendt.
  10. Udfyld kort nummer og sikkerhedskode, og du kan bruge danske kort, jeg har ihvertfald prøvet med både mit Visa Electron og mit Mastercard uden problemer. Der bliver ikke trukket noget da de første 7 dage er gratis , du skal bare huske at fjerne det igen –NB!! – BEMÆRK DET MÅ IKKE VÆRE SAMME KORT DU EVT HAR TILKNYTTET TIL DIN DANSKE KONTO SÅ AFVISES DET.

For at spille skal du bruge en PS3, eller PS4 controller du tilkobler via USB, softwaren installere de nødvendige drivere så den burde registrere controlleren med det samme

Og nu har du adgang til klassiske PS3 spil som du savner eller måske gerne ville prøve, feks Red Dead Redemption.

Se den lille guide video der er lavet til formålet.

Video ThumbnailGuide video om hvordan man bruger PS Now på sin PC

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

2 1

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.