Følg

Preview : Uncharted – The Lost Legacy

Vi har haft muligheden for at prøve Uncharted : The Lost Legacy hos Sony PlayStation Danmark den 20 Juli hvor vi fik lov til at prøve det fulde spil, og 1 håndsindtrykket af spillet er kun godt, og selv om man kun havde 1 time at spille og vi blev smidt ind midt i en af kapitlerne så tog det ikke gejsten af en, fordi det område man var i var ualmindeligt stort og rent faktisk er det , faktisk en af de største open world områder Naughty Dog har lavet i Uncharteds 10 års historie.

Spillet spil oprindeligt var set som en “singleplayer” dlc oplevelse til Uncharted 4, endte med at blive så stort at det bliver en standalone DLC i stedet for til Uncharted, og derfor ikke kræver du har Uncharted 4 som oprindeligt var meningen.

Derimod vil folk med Season Pass til Uncharted 4, få spillet gratis,det er dog ikke muligt nu at lave en “god handel” da season pass udgaven blev trukket fra PSN den 13 December 2016 da det blev afsløret det vil blive en stand alone udgave.

Indtrykket af Naughty Dogs måde at håndtere Uncharted på,  med nye karaktere klare de til perfektion , og selv om vi ikke har fået prøvet spillet helt fra start til slut endnu, så kan vi godt love at spillet vil give mange timer i det store åben univers man vil bevæge sig i mange steder. – Da det som nævnt i starten er et af de største open world kort Naughty Dog har lavet i Uncharteds historie. Du har muligheden for at vælge om du vil gå rundt, som højst sandsynligt vil gøre afstandende unægtelig lange , frem for at bruge den jeep man har til rådighed.

Alt i alt så er spillet som udgangs punkt ekstremt flot og med de 70″ Tv med 4K og UHDR aktiveret så var spillet en fed oplevelse, og faktisk det første Uncharted spil der er bygget til 4K fra bunden af.

Under her kan man se den nyeste gameplay video , det var blandt andet en af de steder vi også fik prøvet at spille i vores 45 minutters spilletid vi havde.

 

Spillet udkommer den 23 August,

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.