ECHO ECHO trailer

Video ThumbnailEfter snart 10 måneder uden lyd fra sig har ULTRA ULTRA nu endelig givet en dato på hvornår spillet "ULTRA ULTRA" udkommer, spillet er lavet af tidligere medarbejdere fra blandt andet IO Interactive og som var med til at lave de første hitman spil, plus studiet har adresse i københavn, så det er så

Efter snart 10 måneder uden lyd fra sig har ULTRA ULTRA nu endelig givet en dato på hvornår spillet “ULTRA ULTRA” udkommer, spillet er lavet af tidligere medarbejdere fra blandt andet IO Interactive og som var med til at lave de første hitman spil, plus studiet har adresse i københavn, så det er så dansk som det kan blive. Første gang vi stiftede bekendtskab med spillet var under Nordic Game i Malmø i år, og det var derfor spændende at få lov til at få et “first hand” look af spillet før mange egentlig havde hørt om det.

Spillet vil udkomme til PS4 og PC den 18 September.

 

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.