We Happy Few – Annonceret til PlayStation 4

Video ThumbnailOprindeligt var dette kickstarter project til Xbox One, men det var dog kun i "preview program" eller "early Access" programmet, men det var ikke hele spillet der kom der, men den 13 April 2018 udkommer "We Happy Few" i fulde udgave, og det får spiller af PlayStation 4 også glæde af. We Happy Few er

Oprindeligt var dette kickstarter project til Xbox One, men det var dog kun i “preview program” eller “early Access” programmet, men det var ikke hele spillet der kom der, men den 13 April 2018 udkommer “” i fulde udgave, og det får spiller af PlayStation 4 også glæde af.

We Happy Few er et spil der sender dig tilbage til 60erne, hvor flower poweren dominere London, og noget 60erne er kendt for er det brugen af syre og andre hallucierende stoffer. Du vil kunne kontrollere 3 forskellige karaktere der alle har deres styrker men også hver deres mørke sider, som gør du vil skulle kæmpe mod din egen frygt.

We Happy Few er fortællingen om en flok moderat frygtelige mennesker, der forsøger at flygte fra et liv af fristelser i Wellington Wells. I dette alternative 1960’erne England er overensstemmelse nøglen. Du bliver nødt til at kæmpe eller mænge dig med folk der er stofmisbrugere, hvoraf de fleste ikke tager venligt imod folk, der ikke overholder deres regler, om ikke desto mindre , regler der ikke er normale for folk der ikke tar stoffer. Oplev den retrofuturistiske bys mørke historie, mens du spiller gennem de sammenvævede fortællinger om tre stille oprørske borgere i Wellington Wells, hver med deres egne styrker og svagheder, da de står over for deres fortid, forbereder sig for fremtiden og engagerer i aktiviteter, der ikke er præcis Status quo i et kunstigt samfund.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.