God of War Deluxe udgave indhold leaked – Speciel udrustning til Kratos og Søn

Selv om ( reboot ) som sender dig til viking tiden med , og selv om det i princippet ikke er muligt da han har mistet både sin søn og kone i tidligere , så er det ikke ensbetydende med historien går hen og bliver dårlig.

God of War som er en anderledes fortælling om Kratos, vil se dagens lys i 2018, men allerede nu er der “leaked” informationer omkring hvad man vil kunne få af ting hvis man forudbestiller “Digital Deluxe” udgaven. – Ihvertfald så havde amazon for et par dage dummede sig gevaldigt, ikke mindst med en udgivelses dato som står afsløret som den 30 Juni.

Se link for forudbestilling

Ud over den dato der blev vist , som pt er blevet fjernet, så indeholdt siden også information om hvad koden ville give dig hvis du bestilte deluxe udgaven ( som også vil udkomme på PlayStation Storen højst sandsynligt enten via Gamescom i denne uge, eller via Paris Game Week senere på året )

Følgende ting vil man få med i den digitale Deluxe udgave.

– God of War Digital Soundtrack
– God of War Digital Art Book
– God of War PS4 Dynamic Theme
– “Exile’s Guardian” Shield Skin
– God of War Digital Comic
– Issue 0
– “Death’s Vow” Armor Set for Kratos
– “Death’s Vow” Armor for Atreus

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.