Horizon Zero Dawn får ny “Story Mode” sværhedsgrad

Ja du læste rigtig, mens vi venter på “The Frozen Wilds” til , har Guerilla haft travlt med at gøre spillet lidt svære for dem der havde det for let, ved at tilføje muligheden for ULTRA HARD, men hvad med dem der måske ikke er vant til denne type spil og måske bare vil spille HZD for oplevelsen og ikke for sværhedsgraden. Derfor har i seneste patch som er udkommet i dag blandt andet udgivet den nye “lethedsgrad” som de kalder “Story Mode” , som gøre kampe osv meget mere enkelte og i princippet blot kan nyde selve historien som det primære formål.

Ud over det har spillet også fået en masse rettelser f.eks missionen “The Point of the Spear” hvor man kunne risikere ikke at komme videre hvis man har smidt “Tripcaster” på “New Game +” spille gennemgangen., der ud over er der rettet en fejl der gjorde at spillet crashede hvis man skiftede sværhedsgrad mens Aloy var død, mens en ERAND er aktiv.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

1 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.