Matterfall – Anmeldelse

, er HouseMarques nyeste projekt, som har været deres primære spille projekt siden de sidst udgav , dog har de sideløbende også rodet med “” som er et spil bygget på det klassiske Arcade stil.

Matterfall er et større spil målt på “simplicity”, men faktisk lige ud af landevejen.

Spillet har ikke nogen dyb handling, og har lidt og Alienation en masse action og meget lidt spænding når det kommer til historie – det er fyld, men også nødvendig fyld, så det ikke bare virker som et tilfældigt shooter. Handlingen er i sci-fi klassen, hvor alle mennesker er inficieret med en alien lignende virus, og du er eneste person der ikke er smittet og skal derfor redde menneskeheden.

Du skal kæmpe en sej og lang kamp for at finde kilden til virussen, det er i princippet blot en gammel opskrift, en super person vs multi mange fjender, spørgsmålet er bare hvor langt du kan komme.

Spillet går stærkt, det er hurtigt, og til tider frustrende når man dør samme sted igen og igen, blot fordi man er hurtigere end spillet end spillet indirekte tillader, og man i perioder måske er lidt for hype på at komme videre frem for lige at finde en holdbar løsning.

Du vil i løbet af hver bane skulle finde nogen overlevende, det er lidt som f.eks Resogun, og Nex Machina, og specielt disse 2 spil skinner meget i gennem, ikke mindst Nex Machina med en masse neon lys på alle leder og kanter.

Spillet er hvad jeg vil sige et typisk spil, og igen viser det at de er mester i at lave de simple spil, men som alligevel har en udfordring, dog vil jeg mene med de seneste spil, burde de måske overveje at lave noget lidt større, faktisk havde jeg en ide om at spillet var mere historie baseret i hvad jeg havde set op til udgivelsen, men som altid lader jeg mig ikke påvirke er hverken hype eller flotte videoer før jeg har spillet i hænderne.

Spillet er singleplayer, og det er lidt ærgeligt, og alligevel går spillet stærkt til man måske ville få den bedste spille oplevelse i spillet, med mindre man laver det i splitscreen.

Styringen i spillet er til at starte med ret svært, modsat andre spil af denne type bruger man faktisk  at slå med , mens man bruger  til at hoppe med. Det er svær at vende sig til i starten, men udviklerne mener det giver et bedre flow i spillet, og i vores anmelder notater skriver de også det er tilvænning, og personligt må jeg indrømme det er korrekt. Det begyndte at blive bedre jo mere man fik spillet.

Spillet er generelt et godt klassiske twin-stick shooter, masser af tjubang men med lidt historie i, men også udfordrende, det mest simple er som regel det mest udfordrende. Så er man til sidescroller spil / twinsticks så skal man ikke lade det gå sin næse forbi.

Spillet vil kunne købes både som digitalt og fysisk disk  og koster 159,- kroner

7
Godt
Lyd - 9
Gameplay - 7
Historien - 6
Styring - 6
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.