PS4 Firmware 5.0 beta koder sendt ud – Se den fulde liste.

Alle beta testere har fået 3 koder, spørg din ven efter en kode.

PlayStation 4, har siden 25 eller 3.0 for første gang bedt os brugere om at teste nye features, og det har været meget glædeligt når “revisions” numre udkommer som 3.00, 3.50, 4.00, 4.50 og ikke mindst nu 5.0. – Og vi skrev for nogen uger siden om man kunne skrive sig op til den næste firmware som i dette tilfælde var 5.0, og mens nogen ikke aner hvad det er man snakker om, så er der andre der ser det som en ære at teste de nye features der kommer løbende.

Nogen af de ting der kom i en beta, som jeg faktisk var glad for at teste og rapportere på var blandt andet muligheden for at streame live til YouTube, og det brugte jeg meget i testfasen i den pågældende, og faktisk blev en del af de fejl og oplevelser jeg havde med det rettet, faktisk var jeg den eneste der fejlmeldte nogen ting som fremprovokerede fejlkoder i overskriften. – Så det overbeviste mig om , det er bedre at rapportere en gang for meget end for lidt.

Samme galt med fælleskaberne, de gemte ikke alt man skrev i dem, eller man kunne ikke vælge moderator. Det blev fixede f.eks

Så det er vigtigt hvis man skriver man sig op til en “PS4 Firmware Beta”, man rent faktisk rapportere, og ikke bare ser de opdateringer som ubrugelige, fordi der ikke lige er nogen features du personligt føler du kan bruge, og derved giver personer der ville teste den , ikke får nogen plads. Til dem der venter på de kan ændre deres navn, det vil aldrig være en firmware der vil ændre det, men en feature der måske bliver introduceret via en firmware, men i bund og grund vil kunne tilgåes via din webaseret Sony konto, hvor man også tilknytterkreditkort, email, og f.eks 2 trinsbekræftelse. Så er du en af de personer der er kede af du valgt at hedde “Gertoghansstiveetellerandet”, det må du hedde stadig , hvis du ikke laver ny konto. . Det rygte kommer fra diverse sites, som finder de meste anvendte søgeterms på google , og laver clickbait sites med det emne.

Så længe Sony ikke selv har meldt noget ud, vil alt andet være spekulationer, men allerede nu har jeg set denne firmware brugbar, og jeg har allerede fundet en underkonto, jeg har forsøgt at få adgang til i 7 år , men jeg havde simpelthen glemt mailen til den, da det var fra et domæne jeg ejede, men nu kan jeg se alle oplysninger til den konto via min primære konto. Så har du en konto du har mistet og f.eks tilknyttet den til din master konto kan du nu få adgang til den.

Således ser listen ud hvad der kommer med i Firmware 5.0

Families on

De nuværende “Master/Sub kontoer” er blevet designet om, så de er mere familie venlige. Det betyder du på “Master” kontoen vil kunne styre alle underkontoer.

Eksempel

  • Far, kan tilføje familie medlemmer som han kan styre , det vil sige han kan via sin egen konto styre børnenes konto, via hans egen maskine, og gemme indstillingerne på Mor, Datter og Søns maskine, og det betyder du kan i princippet, have forældre kontrol som man allerede ser på f.eks Itunes
  • Det gør også at du kan på sin vis “blokere” for at f.eks dine børn opretter flere kontoer, blot for at omgå f.eks aldersbegrænsning, eller andre personer tilføjer en ny konto til din maskine, og derved undgår f.eks at de opretter en konto, og sletter din , f.eks fordi den er stjålet osv.
  • Funktionen gør også hvis du vil have en konto der ikke skal have  en online PSN adgang, kan du spærre den helt så der ikke på noget tidspunkt kan tilknyttes en PSN profil til den
  • Du kan gøre f.eks “systembegrænsninger” med alder osv midlertidigt slukket, så hvis dit barn er 13 og spillet kræver du er 18 år, men du gerne giver dem lov til at spille bare lidt, kan du åbne midlertidigt for All Access uanset alder.
  • Du vil kunne oprette en “familie” på 7 personer tilknyttet en familie pr PlayStation, smart hvis man har flere personer i hustanden der spiller, og alle skal have adgang til de spil “Familie Manageren” har adgang til
  • Indstilling af forældre kontrol for hver enkelt konto, dette kan gøres via , via PlayStation App til Smartphone, eller via Din PlayStation 4.
  • Synes du ikke dit barn skal spille PlayStation VR uden opsyn ( Igen advarslen fra Sony PlayStation er minimum 12 år for at bruge VR, da det kan beviseligt være skadeligt for børn under den alder, om ikke andet unden opsyn er denne feature god.

Friend list management

En ny feature der er kommet ,som der har manglet er “Venskabsgruppering” uden at skulle oprette en gruppechat, dette er nu muligt, og vil gøre ting en del lettere hvis der er nogen man spiller med i forskellige spil, eller måske bare hygge chatter med osv, eller hvis man har mange på sin venneliste, og måske vil dele dem op i f.eks hvad land de kommer fra, eller hvad de spiller, er det nu muligt. Og ligesom på Facebook, hvor man kan lave “grupper” så du kan få overblik over f.eks venner, familie, arbejdskollegaer, osv,

PS4 System Software Update 5.00

Broadcast feature updates

  • Communities

Hvis du er typen der gerne streamer og i stedet for at skulle invitere en masse på engang, og måske komme til at invitere de forkerte, kan du altid blot oprette et link til et community du er i , f.eks og på den måde få folk til at se det i netop vores fællesskab, så er det nu muligt.

Kommentar i PlayStation VR.

En ting der har været irreterende i PlayStation VR , er man har kunne kører , men man har ikke haft mulighed for at se hvad folk har skrevet, kun hører det hvis man har valgt speech to speech funktionen, den er kun tilgængelig på engelsk , og derfor har man PS4 GUI på engelsk og danskere skriver , lyder det ikke særlig dansk når den siger hvad der står. Det slipper du heldigvis for nu, via kommentar feltet der vises i dit VR nu mens du spiller, både i Cinematic Mode og i VR mode, ja det kan være man måske lige ser det som et problem man får en tekst frem mit i skærmen men u det mindste kan du svare dine brugere, f.eks hvis de er joinet via Communities og derfor er brugere du måske kender.

  • PlayStation 4 Pro

Twitch kan nu streames med 1080p / 60, noget som dog har været muligt til YouTube siden PlayStation 4 Pro udkom, så det må siges at være optimalt for streamers til Twitch

Message improvements

Facebook og Twitter har altid givet dig muligheden for at lade andre se hvad du lytter til på Spotify f.eks. – Men nu kan du også via PlayStation Beskeder sende link til dit nummer som du hører og personen kan hører nummeret direkte fra beskeden, selv om de bruger PlayStation Appen

PS4 System Software Update 5.00

Notifications updates

Denne feature er nok en af de mest brugbare på mange punkter. Vi kender alle det man ser en film, der popper besked frem f.eks at ens controller slukker ( pga strømspare ) eller man sidder og ser en fed film og så får man bare en eller anden spam reaktion fra en tard, man ikke har fået fjernet fra sin liste som spammer man skal joinet GTA V, eller se hans stream, til trods for personen kan se man absolut ikke sidder og spiller. – Det er nu muligt at aktivere således at ser man film, eller streamer f.eks så vil disse beskeder ikke kommer frem, og man slipper f.eks for sorte firkanter i venstre side af skærmen

PS4 System Software Update 5.00

Denne funktion gør samtidigt også man blot vil få beskeden uden PSN ID, PSN Avatar osv, men blot beskeden, så den fylder mindst muligt. Og ikke mindst så kan man ændre popup beskeden til sort, det er rart.

PS4 System Software Update 5.00

Quick Menu updates

Quickmenuen er efter den blev introduceret været meget brugbar, specielt hvis man udnytter den til fulde, og tilføjer nu også muligheden for at se hvor langt ens download er nået mens man sidder og spiller et andet spil i stedet for at gå helt ud i GUI

PS4 System Software Update 5.00

Virtual surround sound on PS VR

PlayStation VR understøtter nu 5.1 og 7.1 lyd hvis du er typen der bruger headsettet i Cinematic mode, og ser film så du ikke genere de sovende mennesker i huset.

Improved tournaments bracket viewer

Denne funktion er for dem der har tilknyttet deres ESL League account til Tilknyttede Tjenester og deltager i f.eks FIFA turneringer osv.

Playstation VR firmware update.

Har man PlayStation VR, skal man efter man har installeret opdateringen starte sit headset og hente 2.90 opdateringen ned så den understøtter de forskellige PlayStation udvidelser, siger du nej til dette så vil de ikke være tilgængelige.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.