Uncharted : The Lost Legacy – Anmedelse

Har du spillet før , kender du sikkert også historien om Nathan Drake, og havde du en PlayStation 3 på release ca, havde du måske også fået fingre i det første spil, dels fordi det på daværende tidspunkt hørte med til bundles da det udkom, men også fordi det var ret specielt på daværende tidspunkt. Det var måske en af de størte PS3 Eksklusiv spil i et stykke tid, og selv om det var stort, endte jeg faktisk ikke på vognen før efter 6 måneder fra PS3 udgivelsen, og det var i bund og grund fordi min PS3 brændte sammen. Noget der var mange “mandags” udgaver af PS3 gjorde det første stykke tid. Og ombytningen var der så med i, og det gav jeg en chance og jeg var solgt.

Siden hen kom der 2 , 3eren og seneste 4eren, som sendte dig på det sidste og afgørende eventyr for Nathan Drake, og selv om det faktisk fik en god afslutning på serien, som mange andre aldrig får, så var der også planer om en DLC Single Player historie , som faktisk var noget nyt for Uncharted serien. Det havde nemlig udelukkende i tidligere versioner kommet med tonsvis af DLC til multiplayer.


Der var bare et problem, som man efterhånden har set hos både Techland og Betshedas, og det er ambitionsniveauet rækker længere end de regner med, og derfor ender det med at de laver så stor en DLC at det må sælges som en seperat standalone DLC, og det er tilfældet med The Lost Legacy.

The Lost Legacy har intet med Nathan at gøre, og faktisk kan man godt forstå de lavede det som en DLC i første omgang, fordi spillet er ikke overdrevet stort, men samtidigt er det også helt nye karakter, eller karakter man måske har hørt om i tidligere Uncharted spil, men ikke desto mindre så er spillet altså kommet som en standalone dlc, med egen trofæliste osv, dog vil man kunne spille multiplayer med Uncharted 4 spillere, som ligeledes får glæde af de survival maps der er implenteret i The Lost Legacy.

Eventyret giver dig ikke meget ro, lige fra 1 kapitel, skal du allerede i diverse kampe for at undslippe folk der jagter dig, og derefter skal du ud og finde en masse skatte før de falder i de forkerte hænder, og pudsigt nok så er de som altid i hælene på dig,eneste man kan sige uden at afslører noget, er folk der ikke har spillet Uncharted før, kan med god samvittighed købe spillet og nyde kampene der er kommer.

Spillet er flot, og den store åben verden man render rundt i på nogen baner, kommer til sin ret hvis man spiller med en PS4 Pro maskine, og evt sidder med et 4K TV med HDR. Da vi var inde til Preview eventet blev der iøvrigt fortalt dette kort var det største kort de havde lavet i Uncharteds historie ( 10 år ) ,og det vil man opleve selv når man har valget mellem en Jeep og sine ben 😀

Som nogen nyt skal man lirke låse op på kister rundt om på banerne for at finde nye våben og andre f.eks som skatte osv, og så skal man faktisk bruge sin Grapling Hook uroligt meget selv om man er på fast grund. Som altid kan du vælge at kører spillet stealth stilen eller bare lige på og skyd.

Spillet er flot, soundtracket er godt lavet, styringen er som det altid er , så ingen nyhed der , multiplayer delen fhar fået en masse ekstra ting, som skins og andre godter som du kan dekorere våben og tøj med i online delen, plus du som nævnt kunne spille mod folk med Uncharted 4, så har du venner der spiller online, men ikke gider købe Uncharted 4 fordi det er for dyrt, så kan du roligt købe The Lost Legacy, alle online modes er nemlig de samme.

god
  • God "spin-off" historie uden man SKAL have kendskab til serien
  • Flot stor åben verden til tider
  • Perfekt på 4K / HDR TV
  • Cross Play med Uncharted 4 Multiplayer
  • Gratis med Season Pass ( Deluxe Digital udgaven )
Dårlig
  • Kort, hvis det kun er for historien
  • Ikke samme spændings niveau som tidligere
9.2
Næsten Perfekt
Lyd - 9
Gameplay - 10
Historien - 8
Styring - 9
Multiplayer - 10
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.