Assassins Creed : Origins – Cinematic Trailer fra Gamescom

Video ThumbnailAssassins Creed serien har de seneste par år mødt meget modstand , og nogen mener tilmed Assassins Creed som man kendte det oprindeligt sluttede ved Ezio´s sidste kapitel, mens andre mener Black Flag var det sidste ordentlige, men meningerne er mange om netop denne serie. Efter yderligere 2 udgivels

Assassins serien har de seneste par år mødt meget modstand , og nogen mener tilmed Assassins som man kendte det oprindeligt sluttede ved Ezio´s sidste kapitel, mens andre mener Black Flag var det sidste ordentlige, men meningerne er mange om netop denne serie. Efter yderligere 2 udgivelser siden “Assassins : Black Flag” stoppede de sidste år med at udgive endnu en titel, men der var en simpel grund til det.

Grunden er : , som har været under udvikling siden Assassins Creed : Black Flag, og derfor været en satsning de har brugt mange år på , ikke mindst for at sørge for det blev det bedste og måske også det mindst fejlfyldte siden Black Flag.

Assassins Creed : Origins, sender dig tilbage til det gamle ægypten, hvor datidens største herskere har skabt en alliance og disse personer er Cæsar og Cleopatra, men under overfladen ulmer balladen, og her kommer man ind i en tid der er med til at afgøre fremtiden for romerne. Du vil opleve kæmpemæssige områder, udforske kæmpe pyramider, møde store personligheder fra tiden af samt opleve en anderledes tilgang itl Assassins Creed konceptet.

Assassins Creed : Origins, er de mest ambitiøse spil i serien til dato, og det afspejler sig også i traileren oven over.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.