FIFA 18 – Dynamisk udskiftning bliver muligt.

Video ThumbnailVi kender alle det man kommer bagud i de sidste 20 minutter af kampen, og man vil gerne have udlignet så hurtig som muligt efter man giver bolden op, men man ved også man nu lige skal ind og lave en udskifftning så man får mere offensivt spil ind, men måske ikke helt har overblikket i pauseskærmen o

Vi kender alle det man kommer bagud i de sidste 20 minutter af kampen, og man vil gerne have udlignet så hurtig som muligt efter man giver bolden op, men man ved også man nu lige skal ind og lave en udskifftning så man får mere offensivt spil ind, men måske ikke helt har overblikket i pauseskærmen og laver rotationer osv, og man bruger tiden på at flytte rundt på spillere osv, men det bliver fortid nu, hvis man vel og mærke udnytter det nye “quick subs and tactic” der er implenteret i

Man laver simpelthen en predefineret udskiftning der aktiveres mens du spiller blot ved tryk på R2 efter der f.eks er scoret et mål inden for en tidsramme, det gør du slet ikke skal tænke på det i løbet af kampen, og derved have friske spillere på banen hvor du måske ikke tænker over energien, men mere på at få udlignet igen.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.