theHunter : Call of the wild – Nyt Jagtspil fra skaberne af Just Cause 3 og Mad Max udkommer 3 oktober – Se traileren her

theHuner : Call of the Wild, som er udgivet til steam for noget tid siden, udkommer nu også til PlayStation 4, Spillet er skabt af det svenske firma i samarbejde med . theHunter, vil give dig en mulighed for at leve livet som jager, og opleve dyr på tæt hold, og samtidigt skulle nedlægge dem uden at blive set, ligesom en rigtig jæger. Spillet vil indeholde utal af våben fortrukke af jægere og diverse køretøjer som skal bruges til at komme rundt i den kæmpe mæssige verden som spillet vil indeholde.

Se den nye annoncerings trailer til spillet her.

Video ThumbnailtheHuner : Call of the Wild, som er udgivet til steam for noget tid siden, udkommer nu også til PlayStation 4, Spillet er skabt af det svenske firma Avalanche Studios i samarbejde med Expansive Worlds. theHunter, vil give dig en mulighed for at leve livet som jager, og opleve dyr på tæt hold, og sam
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

1 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.