Cyberpunk 2077 bliver 4 gange større end The Witcher 3 var med alt sit DLC til sammen

Det polske udvikler / udgiver firma “” som udkom med et de mest fantastiske Open World spil til PS4 siden den kom på markedet nemlig The Witcher 3 , som uden tvivl har givet mange spillere mange 100 timers fornøjelse. Men en ting der har været skudt lidt i baggrunden netop pga dette spil er spillet “” som oprindeligt blev annonceret til PlayStation 3 i 2012, men siden hen blevet holdt under radaren.

CD Project har dog ikke gjort det fordi det skulle være blevet annullerede, men primært fordi så er der ikke nogen forventninger til det, som mange havde til The Witcher 3 , som faktisk udkom senere end forventet og blev rykket et par gange, men som plaster på såret udkom med en masse gratis DLC.

Nogen af de ting der er kommet frem hvis man skal tro kilden som er en der er “insider” i spil industrien, og som samtidigt har ladet være med at oplyse sit navn, mere pga hans karriere som stadig er i fuld gang , men om det er hos CD Project, eller andet firma nævnes der ikke.

Følgende rygte går på de info der er sluppet ud

  • Cyberpunks verden vil være 4 gange større end The Witcher 3 og dens DLC var til sammen ( Man kan måske sammenligne det med mappet i The Crew hvor det omtrendt tar 1 time for at komme fra den vestligste del af USA til den Østligste del.

  • Cyberpunk 2077 vil have samme sæson baseret vejr system som The Witcher 3 har, og som man også ser Horizon Zero Dawn har

  • Spillet vil have dynamiske destruktive områder

Se traileren der blev annonceret første gang i 2012, som også teasede The Witcher 3 traileren første gang til E3 2013

Video ThumbnailDet polske udvikler / udgiver firma "CD Project Red" som udkom med et de mest fantastiske Open World spil til PS4 siden den kom på markedet nemlig The Witcher 3 , som uden tvivl har givet mange spillere mange 100 timers fornøjelse. Men en ting der har været skudt lidt i baggrunden netop pga dette sp
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.