Creative er kommet med Surround System specielt lavet med tilkobling til PS4

kender mange sikkert fra de PC årene hvor konsollerne stadig kun kunne bruges til at spille på og ikke blev betragtet som et mediesystem der skulle dække alle behov, men med tiden så blev det anderledes, og som altid har været “high-class” producenter af lydkort og vel nogen af de første der kom med muligheden for at kører 21 lydkort. Og selv om er lavet meget multifunktionelt med Optisk lyd og mulighed for lydudgang via HDMI osv, så er det ikke altid at ens dyrer fladskærms tv kan håndtere det og faktisk udgiver elendigt lyd.

Mange har derfor diverse soundbars osv men hvad nu hvis man kunne bruge en der specifik var lavet til PS4 og gav dig Virtual 7.1 Surroundsound og blot tilkobles via USB og samtidigt kunne fungere som mikrofon uden at dem du spiller med kan hører du ikke bruger headset ? ..

Det er præcis det Katana Processoren kan håndtere, samtidigt med det kan du justere soundbaren via en app til din smartphone og derved styre alt via den i stedet for en fjernbetjening.

 

 

Sound Blasteren kan tilsluttes TV direkte via den nye Bluetooth 4.2 teknologi , samt optisk digital indgang ,

Prisen for dette er omkring 2200 kroner hos blandt andet el-giganten, power, wupti og andre type forretninger med den slags indhold.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

1 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.