Torsdag kommer der nyheder om RDR 2 – Rockstar Games Teaser på Twitter

, har det med at være stille med dørene når det kommer til information omkring deres udgivelser. Seneste var da Rockstar annoncerede LA Noire i en remastered Edition til blandt andet PS4, og det er nok en af de spil folk måske sidst har tænkt på kunne være godt på mere moderne maskiner og smart tv, men det var trods alt nok en af de spil hvor mimik og ansigt bevægelser var mest realistisk ned til mindste bevægelse. Så selvfølgelig er det et spil som passer ind til den nuværende generation af konsoller.

Ikke desto mindre, så kom deres annoncering nærmest ud i den blå luft blandt andet via deres twitter, dog var der noget skuffende over denne ellers glædelig nyhed, det er nemlig VR udgaven kun udkommer til HTC Vive i første omgang ihvertfald.

 

, er blevet annonceret, men blot med en lille teaser trailer men det er en rum tid siden efterhånden, og siden er der ikke hørt mere om spillet ud over det er blevet sat til at udkomme i foråret 2018, frem for efteråret 2017 som oprindeligt var annonceret. Men nu kommer der mere info om spillet ( forhåbentlig ) på torsdag den 28 September kl 18:00 dansk tid, om det er en ny trailer med mere indsigt i RDR2´s plot, eller blot nogen info om evt en relancering af Red Dead Redemption til PS4 f.eks som PT kun kan spilles via PS Now, og for den sags skyld på Xbox One via deres bagudkompatibilitets opdatering.

En ting er sikkert, det kan være en af årets bedste hypede trailers som folk har sukkede efter ville komme i snart mange år, specielt efter Rockstar faktisk kun har haft fokus på GTA Online officielt siden relanceringen af GTA V til PS4

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.