PlayStation VR – Vers 2. udgives den 14 Oktober

har været en gigantisk salgssucces med over 1 million salg på verdensplan, og det har også fået Sony til at viderudvikle headsettet og dets komfort muligheder.

Blandt andet vil der være integreret mikrofon som man kender det fra headsets så det sidder i selve headsettet. Til folket med Passthrough problemer, som ikke har været ude og investrere i en bi-directional løsning så man ikke behøver skifte stik hele tiden er der også godt nyt. Den nye boks vil nemlig have denne funktion så man sagtens kan have aktiveret på sit tv med “2140p – RGB” i ikke VR spil.

Headsettet er som sådan ikke nogen opgradering ellers, ud over ledningen der forbindes fra box til headset er blevet tyndere og mikrofon flyttet. Den vil automatisk blive standard headsettet på længere sigt når de ældre modeller er solgt, og derfor blot betragtes som en “slim” udgave af det første “CUH-ZVR” og derfor kommer til at gå under varekoden “CUH-ZVR2”

Prisen vil være samme. – Datoen for udgivelse på dette er sat til 14 Oktober først og fremmest i Japan.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.