Firmware 5.0 udgivet til PlayStation 4 – Kan downloades nu.

Firmware 50 har været i beta i knap 1 måned nu , og efter diverse fejl rettelser og opdateringer til den under hele beta processen er den nu tilgængelig for alle. Du vil få besked om firmwaren skal opdateres når du logger på din , men modsat andre de normale opdateringer der automatisk opdateres løbende hvis man har PlayStation Plus medlemskab osv, så kræver denne firmware du fysisk interagere med den.

Der er nemlig nogen nye ting som “følg dine venner” som man kan vælge at deaktivere, og så også evt opdatering af State/Province i dine personlige oplysninger med adresse, her kan du vælge blot at skrive landsdel , f.eks Sjælland eller Jylland

Andre features der er værd at nævne er den meget ventet funktion for streamere til twitch nemlig at streame i 1080p / 60fps ( Som man har kunne på youtube siden PS4 Pro udkom )

Andre features til blandt andet hustande med flere PlayStation 4 er Familie Manager, så du kan styre alt via en “Familie Administrator” frem for at skulle logge ind på de forskellige kontoer som er underkontoer, du kan altså tilføje flere kontoer som er lavet seperat i forhold til din hovedkonto.

En anden lækker feature der er kommet er “Brugerdefineret Vennelister” som du kan bruge til “indeksere” forskellige venner til f.eks som på facebook , så du kan lave en liste der hedder “GTA V” , “FIFA” , “Call of Duty” så du hele tiden har overblik over hvem du spiller hvad med, dette er f.eks godt hvis man har mange på sin venneliste.

Bemærk dog når Firmwaren er opdateret og du bruger ekstern harddisk kan du risikere din PS4 siger at harddisken er slukkede forkert ved sidste boot. Dette er ikke en fejl, du vælger blot at reperere den.

Firmwaren er obligatorisk at downloade for at kunne spille online.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.