Gran Turismo Sport – får “Tidsbegrænset” demo den 9 Oktober

Collectors Edition - GT Sport

Var du ikke en af de heldige til at spille den lukkede af GT , men stadig gerne vil se hvad alt hypen er omkring når det kommer, så har du mulighed for at prøve den “fulde” oplevelse i den tidsbegrænset der vil være mulig at spille den 9 Oktober kl 11:00 frem til den 12 Oktober , spillet kan KUN spilles disse 4 dage, derefter vil den blive deaktiveret, om du har spillet 2 minutter eller 20 timer i den.

Det er lidt det samme koncept som de lavede med GT Concept til 5 på PlayStation 3, så derfor udnyt de 4 dage mens du kan. Sidder du på en langsom forbindelse og tænker det vil tage en evighed at hente ned så udnyt ´s Goodwill og pre-download demoen allerede fra den 7 Oktober.

GT Sport er denne generations første Gran Turismo udgave, og selv om det ikke er Gran Turismo 7, så siger udviklerne det godt kan betegnes som GT 7 uden at være det. Man kan jo så blot gisne om det måske bliver den sidste GT der bliver lavet eller ej, det vil tiden vise.

Der vil være mulighed for at spille “ mode”, hvor der vil være 3 pre-defineret løb man vil kunne kører, der vil være mulighed for at spille mulighed for optjene point osv vil være mulig at overfører til det fulde spil når dette udgives

Og til sidst men ikke mindst vil der være “Sport Mode”, som ganske enkelt giver dig mulighed for at kører på nogen af de mest ikoniske og hurtigste baner i “Sport” klassen og sætte hurtigste tid ( Også godt til at prøve sit rat af som f.eks “Logitech G29”, eller “Thrustmaster T150RS” )

Som en sidste gulerod vil man ved at spille demoen kunne optjene op til 1 million in-game valuta som bliver overført til det fulde spil, og kan give dig en fordel når dette kommer.

Til dem med HDR TV og 4K tv vil man kunne udnytte de mange ekstra detaljer via Photomode, som dog også kan tilgåes uden HDR og 4K, dog kan detaljerne ikke blive så skarpe.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.