Følg

Sony har annonceret nye PlayStation Move Controllers til PSVR

For et par dage siden kunne vi fortælle om Sony PlayStation annoncerede et nyt headset, og i dag har Sony PlayStation annonceret et nyt sæt controllers , igen blot med små ændringer der ikke kræver man investere i dem, men blot kan give lidt mere gaming oplevelse når det kommer til VR.

De nye PS Move controllers vil have bedre batteri i så de går fra 1350 Ma til 1900 Ma og vil derfor næsten give 75 procent mere spille tid før de skal oplades, plus de vil have “micro USB” oplade kabel som Dualshock 4 controlleren har, og du vil derfor ikke have 2 forskellige typer oplader stik.

Da de originale PS Move controllers er fra PS3 generationen og derfor ikke forbedret ved PS VR udgivelsen, har det været logisk nok at tænke på kompatibiliteten, også med tanke om PS4 ikke er har ubegrænset USB porte, og måske ikke alle kan undvære begge USB porte foran eller den 3 bagved ( kun på PS4 Pro ). De vil være lidt bedre til tracking af bevægelserne , som f.eks ses på Farpoint i med PS Aim Controlleren, men ud over det så er design osv det samme som dem man har fra PS3, eller købt til PS4 ved PSVR release.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

1 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.