Følg

FIFA 18 har fået ny opdatering – fylder 1.2 GB og kan i princippet godt betragtes som den første siden release

Der var kommet 2 opdateringer allerede inden spillet blev udgivet med diverse fix, og derfor kan man kalde dette for “Day 1” patch uden at være det, det er ihvertfald den første patch siden release, men den retter også en del fejl og en af de ting den i følge notaterne er blandt andet målmanden rent faktisk tar bolde der ligges i sidderne af målet, og der flugtes op i hjørnerne , som mange har oplevet har været ekstremt nemt at score på.

Der er rettet en masse i , Karriere, “Rejsen” og almindelig gameplay.

Her er et lille udpluk af hvad der er opdateret.

  • Fejlrettelser med målmanden både så han reagere bedre, men også læser spillet og boldene bedre.
  • Justering af skud på mål, enten skyder man meter forbi eller også op i krogen og det er ikke altid logik når man ikke skyder med høj kraft, så det er rettet.
  • Sværhedsgraden på Amatør og Semi-Pro er blevet gjort dårligere ?? .. ( Hvordan det skulle give mening kan man kun gisne om )
  • Radaren skulle ikke forsvinde mere under Online kampe samt visuel viser den ens holds farver som man har i Online Pro f.eks

Opdateringen er klar til hentning når man starter FIFA op, den fylder 1.2 GB

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.