Gran Turismo Sport Day 1 Patch fylder 12 GB

Collectors Edition - GT Sport

Dem der er klar til Sport og måske allerede har fået det via Disk men ikke fået sat det i endnu, vil måske gøre det med det samme, da spillet indeholder en Day 1 Patch , som fylder op til 12 GB, og det er en patch der retter en masse ting som er blevet rapporteret blandt andet i seneste beta, men også den sidste uges tid af os der har været så heldig at have det til anmeldelse.

Eneste problem er bare selv om vi har haft nogen fordele ved at have spillet før tid, så har vi ikke kunne spille det vilde de sidste 2 dage pga server nedbrud der konstant har været med til at mindste oplevelsen omkring Gran Turismo Sport. Men vi har dog så haft fordelen at have muligheden for at åbne 50 % af spillets features selv om vi har været offline, men derfor har vi stadig manglet en del ting, og været frustreret over diverse ting.

En af de ting patchen retter er blandt andet save problemer, samt problemer med Thrustermaster T500 og T80 men disse ting skulle være rettet i denne patch, ellers kommer de i en snarlig patch 103

Patchen vil kunne hentes med det samme man starter spillet op, og du vil ikke kunne tillgå spillets online features ( Som faktisk kræves for at spille 95 % af spillet om man vil det eller ej )

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.