Endelig – Jagter du trofæer, vil du nu få kontant rabat, og kunne bruge dine trofæer til køb.

Optjen store rabatter hvis du er trofæ jægere.

Det har været snak om det da trofæerne udkom, i 2008, var det et forsøg på at skabe et pendant til xBox Achievements, men i starten var det blot op til udviklerne selv om de ville integrere det, og nogen spil fik derfor trofæ patches , nogen var retroactive, f.eks med Warhawk, mens spil som Uncharted, og skulle spilles forfra før de kunne optjenes, men på daværende tidspunkt, var det blot en gimmick, men fra 1 Januar 2009 besluttede Sony at alle spil skulle have en obligatorisk trofæ liste, og selv om udviklerne i starten ikke helt kunne finde ud af hvordan og inkluderede platinum i spil, som ikke måtte have det osv, og som senere fik fjernet platinum fordi de simpelthen var for små.

Der kom senere nogen regler med point system hvor et spil max måtte have x antal point og hver type måtte være værd og hvad max var for en trofæliste for “main game”

Det ser således ud.

Bronze:   15
Sølv:      30

Guld:       90
Platinum: 180

Og samlet antal point er 1230 – for et hovedspil.

Du kan max tjene 1230 point i et spil med Platinum.

Disse point bliver nu mulighed for at bruge til at købe spil og andre ting, dog vil point systemet ikke blive efter hvordan trofæernes lydende værdi er på, men derimod pr trofæ.

F.eks vil du optjene 1 point pr sølv trofæ, 25 point pr guld trofæ, mens Platinum vil give dig hele 100 point. – Og der vil komme det der svare til 60 kroner rabat ca for hver 1000 point du optjener, og samtidigt er det ikke muligt at optjene trofæer via bronze trofæer.

Der er dog bare 2 restriktioner i det system her

  1. De allerede optjente trofæer tæller ikke med
  2. Det gælder kun for folk med en brugerkonto i US.

Du kan derfor allerede nu logge på sonyrewards.com , hvis du har en , samt bruger en VPN baseret service som logger dig på en US baseret IP adresse, gå ind og tilknyt din ID for din , og rent faktisk begynde at bruge den og optjene bonusser, om spillet er diskbaseret eller købt på US storen eller EU storen har INGEN betydning så har du allerede en masse diskbaseret spil eller EU Digitale spil og tænker du da godt vil prøve at optjene lidt gratis spil på længere sigt kan du gøre det, ligeså snart du har linkede til din US baseret konto.

Du kan også hente SonyRewards appen på Google Play og IOS App storen og gøre det den vej.

Happy Hunting.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 1

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.