PES får ny data opdatering den 16 November – Vil blandt andet give dig David Beckham

Selv om de fleste måske hælder til FIFA 18 , så er der stadig gode nyheder til folk der spiller PES 2018 , i deres næste opdatering der udkommer den 19 november vil der komme en masse data opdateringer samt in-game billede opdateringer.

Der vil blandt andet kommet en ny legende til spillet i MyClub i form af den tidligere superstjerne fra Manchester United og Real Madrid, nemlig David Beckham som vil være at finde som “legend” i ovenstående gamemode.

Ud over det vil der være tilføjet endnu flere engelsk stadions samt opdatering af over 1000 spillers thumbnails så de er autentiske – således vil næste opdatering se ud når du udkommer

  • David Beckham kommer til Legends i Gamemoden “Become a Legend”
  • 9 nye licenser til stadions,
  • Tilføjelse af licenseret spillerdragter plus opdatering af en masse engelske dragter så de matcher virkeligheden.
  • Den chilenske liga er nu blevet en del af Konamis internationale licens aftaler, og de har derfor nu den chilenske liga med som den ser ud i den virkelige verden.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.