WWE 2K18 - Anmeldelse

WWE2K18 det største og bedste WWE2K til dato.

 

WWE2k har altid været et spil der har været enten elsket eller hadet , og nogen fortrækker tilmed at sige at Smackdown vs Raw stadig er den bedste serie når det kommer til wrestling spil, men når det kommer til stykket, så er WWE2K serien den eneste der har overlevet, men samtidigt også den eneste der er tilbage til at give et indblik i den verden som mange forguder , men mange også elsker at hade pga det skuespil det også bidrager med.

Som så mange andre årlige udgivelser af sports spil som FIFA, , NBA osv så er W2K også ramt af ændringerne til tider er smålige i forhold til versionen året før, men nogen gange sker der noget ekstra ordinært, og det gør der f.eks i år i W2K1. I år er der nemlig tilføjet “behind the scene” som blandt andet giver dig mulighed i en slags “freeroam” at rende rundt i træningsområdet og snakke med trænere og andre ting, og derfor giver dig mere end bare et scriptet . Her vil du skulle tage beslutninger som kan bane vejen for dig til at blive superstjerne , lidt på samme måde som ,man oplever i NBA2K18 spillet – Så vil du være superstjerne kræver det mere end bare at være god i ringen ,men også god uden for ringen.

HISTORIE

I modsætning til nogle af de foregående udgivelser i serien, som WWE2k15 og WWE2k16 , falder dette spil 2k Showcase mode, der beskriver en bestemt bryderens karriere eller en stor fejde ( 2k16 gav os et udstillingsvindue, der fremhæver karrieren i WWE legenden “Stone Cold” Steve Austin ). I stedet for det, har vi nu en “MyCarrere” mode, denne mode gør man som nævnt tidligere opretter sin egen karakter og går bag om kulisserne , hvor du kan få råd fra stjerne wrestlere, men også se om du skabe allierede og være med til at skabe en forretning og et brand bag dit navn. Og derved skabe rivalisering mellem de forskellige superstjerner.

 

Gameplay i finder sted både i og uden for ringen. Spillere kan slå, grapple, lave Irish Whip og angribe deres modstander med diverse våben. Med et tryk på en knap kan man udføre en wrestler’s signaturbevægelse eller efterbehandlerbevægelse, forudsat at de står på det påkrævede sted for at aktivere det. Ved regelmæssige strejker kan spilleren målrette mod bestemte kropsdele, som hoved eller arm i for at beskadige deres fjende yderligere og gøre det lettere at gøre dem indsende lettere. Gameplay strækker sig også til, hvordan du vinder her.’

GRAFIK OG LYD

Spillets grafik er blevet opgraderet, men kun med en lille smule. Hvis WWE2k17 så realistisk, ser det lidt mere ud. Superstjernerne i dette spil ser lige så realistisk ud som det er muligt, ihvertfald nogen af dem ,mens andre ligner noget der bare er blevet “grov” animeret. Arenaerne er superflotte. Publikum er blevet opdateret både i lyd og grafik. Ikke alene ser publikum ud som om de er blevet mannequiner, og de starter nu også chants for forskellige superstjerner, som “You look dumb” eller “How you doin ‘”.

Spillet bruger det nuværende kommentarspor af Michael Cole, Byron Saxton og Corey Graves. De tre lyder helt sikkert entusiastiske, når de kommenterer, men de gentager linjer og lyder som om de læser et script så ofte, at det er næsten overraskende hvis du hører en sætning der ikke er tilfældig sat sammen

Indgangsmusikken genskabes godt, og lydsporet, der er sammensat af Dwayne “The Rock” Johnson, passer rigtig godt sammen med den blanding af rock, hip-hop og mere moderne rock. Dette virker godt i menuerne og under backstage under MyCareer-tilstand. Lyden under kampe er præcis, hvad spillerne forventer og virker som beregnet – omgivet af publikums larm og kommentatore  Der er også lyden til at forbinde angreb eller de høje metal lyde, når du rammer en modstander med en stol eller en stige.

Inge kvindelige superstjerner

FIFA spillene har fået kvindefodbold implenteret, men en ting man ikke kan vælge kvinde i er i Karriere og Online pro, og det samme er tilfældet her for wrestlerne, det er derfor ikke muligt at oprette en karriere som Superstar Diva eller hvad man kalder de kvindelige wrestlere, og det er en skam , da det måske kunne gå hen og blive en lidt alternativ indgangsvinkel end man ser i mændenes.

 

Dog skal det siges der er flere kvindelige brydere end nogensinde i dette spil, og det faktum, at MyCareer grundlæggende ikke bruger dem overhovedet, er temmelig uhyggelig. 2k har sagt, at de løb tør for tid for at gennemføre denne funktion, men det kommer til næste år, men det var også den undskydning de brugte sidste år. Selvom vi kun fik en lille ting med fokus på “Diva ” -historien eller Four Horsewomen-staben, ville det i det mindste være et skridt i den rigtige retning der. Spillet føles som om det er mere for mænd og det lukker potentielle nye spillere og får spillet til at se ubalanceret.

WWE2k18 er helt sikkert det mest polerede WWE-spil, vi har fået. Grafikken er flot, bortset fra nogle få superstar-ansigter. Karriere og nye spillemodes tilføjede  Kommentatorerne har desværre stadig gentagelsesproblemer, og manglen på karrieremodus til en kvindelig superstjerne er ekstremt trættende og irriterende. Samlet set gør præsentationen, den store mængde muligheder og gameplay og tilpasningsmuligheder det til en god tilføjelse til serien det er værd at i det mindste tjekke ud. Det er langt det største spil i serien, og de mange tilstande og op til 200 superstjerner i spillet hjælper helt sikkert med at gøre det.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.