Just Cause film er blevet annonceret

Mange snakker om en Uncharted film , film osv ville være genial , men hvad med en film med Rico Rodriguez fra – Det ville ihvertfald være en film der ville være egnet med en masse hollywood eksplosioner. Men det skal vi måske ikke vente længe på trods alt.

Planen er at filmen skal være en “Blockbuster” francaise serie, hvor Jason Momoa, som også spiller “Aquaman” i filmen Justice League som udkommer snart. Manuskriftet er lavet af John Collee som også har lavet manuskrift til “Master and Commander”

PeyTon og Momoa har arbejdet sammen før “Frontier” som er produceret af Netflix.

Historien vil omhandle Rico Rodriguez som nævnt tidligere, og vil arbejde for “the agency” – Men mens plottet i historien stadig er ukendt vil man uden tvivl opleve en masse eksplosioner.

Det vil blive 20th Century Fox der vil få rettighederne til at distribuere filmen – Spillet er udgivet af og udviklet af Avalance Studios.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

2 Comments

  1. Kenneth Dam

    Er en god kandidat til en dejlig bombastisk action film….så længe de holder Assassin’s Creed film folkene laaaangt væk.
    Men har svært ved at se Jason mamoa i den rolle, ville foretrække en unknown, det er billigere og så er der mindre forventninger…Men kan godt følge dem i at de gerne vil have lidt Star power bag filmen.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: