Mere info

Rygte : Assassins Creed Rogue får en Remastered udgave til PlayStation 4

Mange tilhængere har måske tit undret sig over nu de kom med hele Ezio Collection hvorfor de så ikke er kommet med : Rogue, specielt fordi denne udgave af kom samtidigt med : Black Flag udkom til PlayStation 4

Assassins er trods alt en efterfølger til Assassins Black flag, og faktisk også en “Pre-Quel” til Assassins 3, og faktisk er der små  ting i en af de sidste missioner i Rogue som direkte har tilknytning til Assassins : Unity , så det er derfor mange Assassins spil der får “løse” tråde samlet i netop “Rogue”.

Indtil videre er dette bare et rygte, men som meget vel kunne blive teasede til PlayStation Awards den 30 november i Japan, eller under PlayStation Experience i december. Og selv om mange måske stadig spiller Assassins Creed : Origins som til dato nok er det største AC udgivet overhovedet, så ville det ikke være dårligt at få Assassins Creed : Rogue også.

Indtil videre er det blot et rygte.

 

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.