Se PlayStation Award live på youtube fra Japan den 30 November

Hvert år er der diverse award shows, og holder som altid også deres eget Award show hvor der bliver udgivet diverse kåringer af ting der er PlayStation relateret. – Award showet som sendes direkte fra Tokyo i Japan, og typisk vil der også komme små annonceringer og teasers inden PlayStation Experience løber af stablen den 9 / 10 december i Los Angeles, som er Sonys eget “e3” men som kun er PlayStation relateret.

Du vil kunne se Award showet den 30 november kl 9 om morgenen dansk tid.

Hvert år er der diverse award shows, og Sony PlayStation holder som altid også deres eget Award show hvor der bliver udgivet diverse kåringer af ting der er PlayStation relateret. - Award showet som sendes direkte fra Tokyo i Japan, og typisk vil der også komme små annonceringer og teasers inden Pla
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.